BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
  M&R Eco-Rinse
  M&R Eco-Tex
Diverse


M&R Eco-Tex


Eco-Tex automatiserer og forenkler hele renseprosessen og reduserer driftskostnadene ved å resirkulere både vann og kjemikalier. Operatøren har mulighet til å fjerne blekk og samtidig la emulsjonen være intakt, eller strippe blekk, emulsjon og andre rester fra rammene. Når rammene har blitt behandlet, skyller Eco-Tex dem med en høytrykks ferskvann. Vasking på begge sider av rammen samtidig akselererer renseprosessen. Hele prosedyren finner sted i en automatisk syklus og i et enkelt kammer. Et elektrisk transportbånd sender skitne rammer inn i kammeret og ferdige rammer ut igjen. Løsemidler blir automatisk pumpet tilbake til septiktanken etter hver rengjøring, noe som reduserer kjemikaliebruken og dermed driftskostnadene.

Eco-Tex er også modulær. Et ekstra kammer kan tilsettes for å håndtere vasking i ett kammer og emulsjonsfjerning i den andre. Denne løsningen øker produksjonskapasiteten. Eco-Tex kan vaske opptil 100 rammer per skift (basert på to skjermer per syklus) . En dobbel-kammer kan nesten det dobbelte. Eco-Tex har ingen eksterne bevegelige deler og eliminerer direkte eksponering av ansatte til selve vaskingen.

Eco-Tex har brukervennlig touchscreen som har kontroll over alle operasjoner og omfatter komplett selvdiagnostiserende funksjonalitet. Maskinen tillater høyre til venstre eller venstre til høyre operasjon som gjør det lettere for maskinplassering. Konstruksjon i rustfritt stål minimerer vedlikehold og sikrer et langt, produktivt liv. Eco-Tex er CE og UL-godkjent.

Eco-Tex håndterer rammer opptil 132 x 97 cm.
Totale dimensjoner (BxDxH) : 640 x 117 x 224 cm.


SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser