BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
  M&R Eco-Rinse
  M&R Eco-Tex
Diverse


M&R Eco-Rinse


Eco-Rinse automatiserer den kjedelige jobben med å skylle brukte rammer samtidig som den sikrer stabilitet og reduserer sjansen for å blåse bort eksponerte bilder. Manuelt bearbeidede rammer krever ofte oppfølgende skylling på grunn av ufullstendig eller utilstrekkelig behandling pga av svakheter hos operatør som tretthet, kjedsomhet eller mangelfull opplæring. Behandling kan også variere fra en operatør til en annen.

I tillegg til forutsigbare og stabile resultater, gir spray fra begge sider av rammen samtidig et balansert og jevnt trykk som bedre opprettholder spennet i rammen og forlenger dukens levetid. Ved slutten av hver vaskesyklus, kan trykkluft redusere mengden av skyllevann som er igjen på duken. Rask behandling av rammene kan gi drastisk reduksjon av driftskostnadene som ytterligere reduseres gjennom resirkulering av skyllevannet. Eco-Rinse kan gjenvinne opp til 80% av vannet den bruker og gir dermed besparelser på vannkostnader og på emulsjonfjerning av rammene. Noen kan oppleve at vannet kan resurkuleres i flere dager.

Ingen eksterne bevegelige deler eliminerer direkte eksponering av ansatte til selve skyllingen. At skyllingen foregår inne i et lukket miljø gjør at lydnivået senkes dramatisk og gir et renere miljø med mindre fuktighet. Berøringsskjerm styrer alle funksjoner og er enkel å betjene. Konstruksjon i rustfritt stål minimerer vedlikehold og sikrer et langt og produktivt liv.

Eco-Rinse kan romme ett skjermbilde opp til 140 x 114 x 3,8 cm eller to skjermer opp til 66 x 114 x 3,8 cm. Total dimensjon (BxDxH) : 274 x 107 x 213 cm.
SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser