BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
Manuelle Presser
  M&R Kruzer Manuell
  M&R Chameleon Manuell
  M&R Sidewinder Solo Manuell
Flash
Tørker
Vask
Diverse


M&R Kruzer Manuell


Kruzer er den nyeste entry-level manuelle karusellpressen fra M&R som selges til en utrolig rimelig pris. Den er bygget med M&R sin robuste konstruksjon og innovative design, og omfatter en rekke funksjoner inkludert øvre og nedre karusell, et presist mikro registreringssystem, maskinert senteraksel, og trepunkts palletnivåsystem. Det unike spakjusterte off-contact systemet opereres vertikalt, noe som eliminerer behovet for en separat vinkeljustering. Kruzer er designet for å komme gjennom en 78 cm døråpning når den er nedpakket. Rammeklyper og gummibelagte palletter i lav profil solid aluminium følger med.

Designet gjør at Kruzer integrerer sømløst med M&R easy-to-use Tri-Loc registrering Systemer som er bransjens mest effektiv måte å sette opp og registrere rammer på både manuelle og automatiske silketrykksmaskiner. Den maksimale skjermbredden på 58 cm passer også de fleste automatiske pressene. Kruzer leverer enestående kvalitet, ytelse og verdi i en manuell trykkpresse. Pressen er ideel for oppstart og for små og mellomstore automatiske butikker som har behov for en usedvanlig rimelig manuell presse i høy kvalitet som lett kan kjøre små opplag.

Farger/Stasjoner: 6/4
Diameter: 243 cm
Maks Rammebredde: 58 cm
Standard pallet størrelse: 38 x 41 cm
Vekt: 227KgSEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser