BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
NYHETER & KAMPANJER
Wrappingfolie Vinylfolie Transparentfolie Transferfolie Magnetfolie Refleksfolie Tavlefolie Applikasjonstape PrintMedia ScreenMedia Laminat Blekk Foam Board D-Board Priplak Silketrykk Digital transferfolie
FinkornetDekor


Avery HV 1150

STØPT

VARIGHET: 5 år


>> Teknisk data

FARGELINJE   FARGEKART


Avery HV 1200 Premium Reflective

VARIGHET: 7 årFARGELINJE   FARGEKART


Avery HV 1200 E Retro Reflective

STØPT

VARIGHET: 7 år


>> Teknisk data

FARGELINJE   FARGEKART


3M 680

Reflekterende folie til produksjon av kjøretøy dekor, skilt og striper. Folien gir samme utseende dag og natt. Tilgjengelig i et vidt spekter av farger og beholder 90 % av sin retroreflekterende evne når den er våtFARGELINJE   FARGEKART


Eurolux Commercial

Motstandsdyktig i utendørsforhold og toppklasse retroreflektiv ytelse. Ideell for skjæring og utskrift med en datastyrt plotter. Disse filmene er sammensatt av en retroreflektiv klebemiddelmateriale dekket med et gjennomsiktig farget belegg som gir produktet utmerket beskyttelse mot utendørsforhold.


VARIGHET: 5 årFARGELINJE   FARGEKART


Eurolux Digital

Disse er laget av retroreflekterende selvklebende materiale som er beskyttet med et gjennomsiktig belegg. Motstandsdyktig til fuktighet og sollys.


VARIGHET: 10 årFARGELINJE   FARGEKART


Eurolux Engineer

Motstandsdyktig i utendørsforhold og toppklasse retroreflektiv ytelse. Ideell for skjæring og utskrift med en datastyrt plotter. Disse filmene er sammensatt av en retroreflektiv klebemiddelmateriale dekket med et gjennomsiktig farget belegg som gir produktet utmerket beskyttelse mot utendørsforhold. Class 1 reflective film.


VARIGHET: 7 årFARGELINJE   FARGEKART


Eurolux Super Conformable

Eurolux Super er laget av en retroreflekterende klebemiddelmateriale dekket med en gjennomsiktig eller farget belegg som gir produktet utmerket beskyttelse mot utendørsforhold (UV-stråler, regn og temperatur). ECE 104 Class D.


VARIGHET: Opptil 5 årFARGELINJE   FARGEKART


SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas på telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas på Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser