BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
  M&R Cobra
  M&R Diamondback
  M&R Alpha 8
  M&R Sportsman EX2020
  M&R Challenger III
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
Diverse


M&R Challenger III


Challenger revolusjonerte silketrykk på 1980-tallet og Challengers har dominert bransjen siden den gang. Nå utvider M&R denne tradisjonen med helt nye Challenger III som ved å kombinere innovative patenterte funksjoner lignende M&R Revolver utskriftsprogram - med eksepsjonell hastighet og de ​​beste ideene fra over 20 år med automatikk. Challenger III muliggjør dobbel indeksering i en uavbrutt bevegelse, økt produksjonshastighet for oversize jobb ved å eliminere pausen mellom indekser. Som Alpha 8, har skrivehodene til Challenger III også kalibrerte innstillinger for rask og nøyaktig rammtilpasning. Bygget fra grunnen av for å optimalisere hastighet, ytelse, fleksibilitet, utskriftskvalitet og holdbarhet.Challenger III er klar til å dominere det neste tiåret av karusellpresser for tekstilprint.

Challenger III kommer i tre versjoner: 55, 70 og 110 som tilbyr respektive maksimale bildelengder på 55cm, 70cm og 110cm.

Alle tre versjonene har elektriske skrivehoder slik som M&R Alpha 8. Skrivehodene drevet av raske, pålitelige elektriske drivmotorer, og inkluderer verktøyløse justeringer foran og bak for allsidighet og eksepsjonelt høye produksjonshastighet. Pneumatiske rammeklemmer gir rask bytting av rammer og utmerket stabilitet på en rekke rammer. Andre vanlige funksjoner inkluderer nal trykk regulatorer, uavhengige nal & floodbar hastighetsjustering, uavhengig innstilt vinkel og kalibrert nal & floodbar trykkjusteringer, M&R patenterte elektronisk justerbar Ink Dip blekk gjenfinningssystem for å holde blekket i skriveområdet, og justerbar rammeholdere. I motsetning til siderammeholdere, noe som sterkt begrenser den maksimale rammestørrelsen og dermed bildestørrelsen, gir foran/bak rammeholdere enkel plassering av ekstra brede rammer for oversize og all-over utskrift. Print, reset, and print/flood speed kontrollere på hvert skrivehode forenkler oppsettet ytterligere. Hvert skrivehodet har også en kontakt som gjør det enkelt å plassere en flash kur enhet i enhver stasjon . Challenger III 110 modeller inkluderer en bredere utskriftsvogn for bedre utskriftskvalitet.

Challenger III store nye touchscreen kontrollpanel med ikonbasert merking kan vise informasjon og kommandoer i en rekke språk og dermed forenkle drift hvor som helst i verden. Challenger III - med sitt omfattende utvalg av konfigurasjoner, enestående sett av standardfunksjoner og patenterte tidsbesparende utgangforsterkende design, og høy produksjonshastighet, er rett og slett den mest allsidige karusellpressen på markedet i dag.


>> Teknisk dataSEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser