BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Scanner Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter Sveising
64"
  Epson Stylus Pro 11880
  Epson Stylus Pro GS6000
  Epson SureColor SC-S30600
  Epson SureColor SC-S50600
  Epson SureColor SC-S70600
B0+ / 44"
A1 / 24"
A3+


Epson SureColor SC-S50600


SC-S50600 er laget for høy effektivitet, og bruker to Thin Film Piezo-skrivehoder med to CMYK-blekksett (eller CMYK + hvitt i 5-fargemodellen) samtidig, med en utskriftshastighet på 51 m2/time. En innebygd tørker sørger for at utskriftene raskt blir klare, og i tillegg er Epsons tørkeenhet inkludert som standard, noe som gir enda høyere produktivitet.

Mating av nye ruller er en enmannsjobb takket være hevesystemet bak på skriveren, og den praktiske plasseringen av medieinnsettingsspaken gjør at den kan nås både fra forsiden og baksiden av skriveren. Tyngre ruller på opptil 80 kg kan enkelt settes inn med ladesystemet for tunge ruller, som kommer som tilleggsutstyr.

SC-S50600 optimerer mediehåndtering og skrivehodejustering automatisk etter medietypen, og justerer automatisk strammingen av underlaget for å sikre nøyaktig mating av medier. Matingen kan justeres mens utskriftsjobbene pågår, uten at du må stoppe og starte dem på nytt.

SC-S50600 kan produsere alt fra plakater og skilter til bilfolie. Den gir kostnadseffektive og pålitelige trykk på klar film, vinyl, lerret, fotopapir og en rekke populære bannerunderlag, med en bredde på opptil 64 tommer (162,6 cm). 5-fargemodellen kan produsere hvitt trykk i høy kvalitet på både mørke og gjennomsiktige underlag. Trykkene er lysekte utendørs i tre år uten laminering*.

Epsons UltraChrome GS2-blekk er luktfritt og nikkelfritt, og oppfyller kravene til Svanemerket. SC-S50600 er mer miljøvennlig, og kan brukes på et kontor ettersom den ikke krever spesiell ventilasjon. Skriveren er energi-effektiv og ENERGY STAR-kvalifisert for å redusere miljøpåvirkningen og holde strømregningene nede
  • Superrask: Skriver ut 51,8 m2/time
  • Enkel mating av medier: Hevesystem som kan styres av én person
  • Automatisk: Automatisk optimert mediehåndtering
  • Fleksibel: Plakater, skilter, bannere og mye mer
  • Trykk som varer: 3 års holdbarhet utendørs*

* Basert på Epsons teststandarder: ISO18930. Utgjør ikke en garanti for trykte bilders holdbarhet. Holdbarheten til trykte bilder kan variere etter underlag, bruk og miljømessige forhold.

SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas på telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas på Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser