BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
OKI Digital transferprinter
Epson Sublimasjonsprinter
Epson fotoprintere
  Epson SC-P900
  Epson SC-P5000 A2
  Epson SC-P6000 A1
  Epson SC-P8000 44"
  Epson SC-P7500-24"
  Epson SC-P9500-44"
  Epson SureColor SC-T3200
  Epson SureColor SC-T5200
  Epson SureColor SC-T7200
DTF-printer

Epson SureColor SC-T5200


Denne firefargers skriveren er ideell der hurtighet og økonomi er viktigst, som for eksempel arkitekturdesign og planer, kart, presentasjoner, plakater og innendørsskilt. Med sitt slanke design, lave energiforbruk og støy passer SC-T5200 sømløst inn i kontormiljøet, og frontbetjeningen gjør at den kan plasseres mot en vegg.

SC-T5200 trenger bare 28 sekunder på åskrive ut en kladd i A1-format med optimaliserte driftskostnader der du kan velge mellom blekkpatronstørrelser på 700 ml, 350 ml og 110 ml.
Skriveren er så enkel å bruke at det ikke er nødvendig med egen opplæring. Alle kontroller er på fronten, og byttet mellom foto og matt svart blekk er automatisk. Mediet mates inn på toppen og de ferdige utskriftene kommer ut i front, pent stablet i en oppsamler. Det er enkelt å finne ut hvor mye papir som er igjen på en rull taket være mediestrekkodingen.

SC-T5200 er enkel å installere og integrere i de fleste produksjonsmiljøer.

Epson UltraChrome XD-blekket er spesielt utviklet for å produsere høykvalitets, varige utskifter med dyp svart, en rekke farger og skarpe, tette linjer med en minimumsbredde på 0,02 mm. Epsons Variable-size Droplet-teknologi gir klare detaljer samtidig med optimal effektivitet for større fargelagte områder.

For å redusere belastningen på miljøet bruker SC-T5000 vannbasert blekk og er ENERGY STAR kvalifisert for strømforbruket.
  • Effektiv: 28 sek for å skrive ut A1 på vanlig papir
  • Økonomisk: Valg av størrelser på blekkpatroner
  • Enkel å bruke: Frontbetjent
  • Enkel å installere: Enkel å sette opp
  • Høy kvalitet: 0,02 mm minimum linjebreddeSEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser