BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
Tiltbart lamineringsbord
75cm elektrisk laminator
XLAM-laminatorer
LF1700 laminator m/snittkniver
Ark laminator
Flexa Formula
Flexa Easy
Flexa Millenium
Flexa Easy HOT
Flexa Easy Lite 160
Flexa Gaia
Flexa MNL Sign
Rapid Applicator
Flexa Rollsroller Traffic Flatbed
Flexa Rollsroller Flatbed
Flexa Rollsroller Premium Flatbed

Flexa Rollsroller Premium Flatbed


Rollsroller Laminator er designet for bruk av folie og alle typer selvklebende vinyl, overføring av film, kald laminering og montering av bilder.

Rollsroller er en profesjonell lamineringsmaskin spesielt designet for å muliggjøre enkle og presise håndteringer av folie og selvklebende vinyl på et bredt spekter av materialer som metallplater, plast, glass og bannere. Overflaten er derfor ideelt for større bannere, fleksible skinn og skilt. Et enkelt og pålitelig system som øker produktiviteten.

Som en standard versjon, består maskinen av et bord og en gliding bjelke med en pneumatisk aktivert roller som manuelt flyttes over planskanneren. Overflaten av glass er dekket med et selvhelbredende skjærematte. Bordet er opplyst med lysstoffrør. Mobilt forlengelsesbord kan også leveres. Rollsroller er et utmerket produkt, presis og trygg, som vil raskt betaler seg selv.

"Traffic" er Rollsroller versjon for veiskilt produkjsoner og gjør arbeidet mer ergonomisk. Det er utstyrt med en profilert seng, glidingstråle med automatisk roller høydejustering for materialer på opptil 60 mm tykke og media holder på enden. Mobilt forlengelsesbord kan leveres. Arbeidsområdet er laget av aluminiumsprofiler vertikalt justerbar for å passe de bøyde metallplatene som veiskilt kan være. Gummivalsen er veldig enkelt å flytte og gir boblefrie resultater.

Rollsroller Flatbed: glass arbeidsbenk (unntatt MDF versjon) og selvhelbredende kuttematte, valgfritt: opplyst arbeidsbenk og media holder på den korteste siden.

Rollsroller Premium Flatbed: opplyst glass benk, media sideholder, selvreparerende kutte matte, valgfritt: justerbar arbeidshøyde.


Teknisk beskrivelse
  • Valser diameter 120 mm
  • Vekt 850 kg
  • Stålramme helt sveiset, pulverlakkert og på hjul
  • Bordplaten er laget av 10 mm herdet glass
  • Valser laget av spesiell gummi
  • Pneumatiske valseløfter
  • Justerbar hjulstopper
  • Trykkontroll skjerm (høyre og venstre side)
  • Nødstoppknapper
  • Produsert i samsvar med CE-forskrifter

Rollsroller Premium kommer i flere alternative arealer: 400x150, 540x220, 400x170, 540x170, 605x170, 1080x170


SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas på telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas på Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser