BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Pantone fargevifter Montering Kutting Rulletilbehør Programvare Rengjøring Maljeverktøy, maljer og opphengskroker Overflatebehandling Festemateriell Vinylremover
Kuttekniver
Linjalkuttere
  Emblem kuttelinjal med stativ
  Trimalco Kronos
  Trimalco Europa
  Trimalco Nemesis
  Trimalco Europa arbeidsbenk
  Trimalco Athena
  Keencut Javelin Integra
  Keencut Javelin
  Keencut Evolution
  Keencut Simplex
  Keencut Sabre
  Keencut Big arbeidsbenk
  Keencut Max
Linjaler
Kuttematter
Spesialkuttere

Keencut Sabre


Designet for å kutte et bredt spekter av platematerialer, tilbyr Keencut Sabre en standard for rett, firkantet og rene kutt som er umulig å oppnå med en kniv og rett kant.

Den innovative hengsel og løftearmmekanismen gjør det ikke bare mulig å kutte materiale som er lenger enn lengden av kutteren, men tillater å godta materialer opp til 13mm (0.5 ") uten å påvirke enten linjen eller vinkler, sistnevnte alltid gjenværende perfekt vertikalt.

Superstilig, inkorporert med ekstrudert og sølveloksert aluminium base. Full lengde silisium gummigrepet stripe montert i overflaten av base og to mer på undersiden av knivbjelken sikrer alt arbeid holdes perfekt på plass mens du skjærer og gir beskyttelse for selv de mest sensitive overflater. Effektivt konstruert for volumproduksjon, legemliggjør Sabre de høyeste standarder for god design kombinert med enestående verdi for pengene. De patenterte lagrene har vært testkjørt under belastning for 1600 km (1000 miles) med det resultat at de er garantert i 20 år.

Kan brukes til skum sentrert brettet opp til 10mm (0,4 ") (opp til 13mm (0,5") med valgfri XR Blade), PVC Skum bord opp til 6mm (0,25 "), Honeycomb og bølgepapp plast, vinyl og plast film, papp, bølgepapp (Sintrex ®, Kapa ®, Laminil ®, osv.)

Keencut Sabre kommer i 5 alternative bredder:
1000mm, 1500mm, 2000mm, 2500mm, 3000mm


ArtNrArtikkel
KS14 Keencut Sabre 250 cm. (100") cutter bar
KS15 Keencut Sabre GPC 300 cm. (120") Cutter Bar


SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser