BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Pantone fargevifter Montering Kutting Rulletilbehør Programvare Rengjøring Maljeverktøy, maljer og opphengskroker Overflatebehandling Festemateriell Vinylremover
Foliepåføring
Renplukking-folie og transfer
Arbeidsutstyr
Holdere
Utstyr
  TUN Glass cleaner
  TUN Express liquid
  TUN Express liquid sprayflaske
  Emblem EasyDryer
  Emblem EasyTape
  R Tape Sealitpen
  Wrap fan
  Meterstokk i plast
  Målebånd
  TUN Knivløs tape
  Olfa skrape
  TUN Rullebrett

EMBLEM EasyTape


Emblem EasyTape Banner, Emblem EasyTape Solid og Emblem EasyTape Tekstil dekker det meste av bruksområdet for tape.Emblem EasyTape Banner plus er en veldig sterk klebing, dobbeltsidig tape med ovelaying liner. Limet basert på akrylat dispersjon. Limet tyder på høy oppløsningsmiddel, luftfuktighet og klimatiske stabilitet under bruk. Også den har en utmerket stabilitet mot plastifiseringsmiddel. Det tykke limet muliggjør en stor tilpasningsevne til en bred rekke av overflater og en lang fleksibilitet. Våre tester viste at EMBLEM EASY Tape Banner pluss er godt egnet for liming av de fleste EMBLEM bannere.

Emblem EasyTape er en ny og unik dobbeltsidig tape med ekstremt sterk feste. En ekstraordinær limtykkelse på 400µ gjør den spesielt egnet for strukturerte overflater. Limet fester seg innen 24 timer, men EasyTape fester seg kraftfullt umiddelbart etter behandling.
EasyTape er egnet for liming av mest vanlig og trykte bannere og tekstiler. EasyTape er også kompatibel med en rekke vanlige blekk. Lagring og prosessering bør foregå ved romtemperatur.


Emblem EasyTape Solid er en veldig sterk festbar, dobbeltsidig tape med høy tack. Limet er basert på modifisert polyakrylat. Limet indikerer en høy luftfuktighet og klimatiske stabilitet under bruk. PVC transportør muliggjør en utmerket tilpasning til en bred rekke overflater som ulike plast, glass, aluminium og andre metaller. Den gir godt feste til upolare overflater som PE og PP-folie. EasyTape Solid er egnet for liming fleste EMBLEM filmer.

>> Teknisk dataEmblem EasyTape Tekstil er en veldig sterk festbar, dobbeltsidig tape med høy tack. Limet er basert på en modifisert polyakrylat. Limet indikerer en høy luftfuktighet og klimatiske stabilitet under bruk. PES / PVA-scrim gjør en utmerket tilpasning til et bredt utvalg av grove eller roughporous overflater som tekstiler, non woven, Tyvek. Den gir godt feste til upolare overflater som PE og PP-folie. EasyTape Solid er egnet for liming fleste EMBLEM filmer.SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser