BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
  M&R Cobra
  M&R Diamondback
  M&R Alpha 8
  M&R Sportsman EX2020
  M&R Challenger III
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
Diverse


M&R Sportsman EX2020


Sportsman har enkelhet i drift og ytelsesutprøvd pålitelighet, men med en større utskriftsområde og mange standard high-end funksjoner. Den er tilgjengelig i 6, 8, 10, og 12-fargemodeller med et maksimalt bildeområde på 51 x 51 cm (20 "x 20"). Alle modellene har servo-drevet indeksering, AC drevet trykk- og returrakel.

Pressen er kompatibel med de fleste registreringssystemer, inkludert M&R Tri-Loc og Newman Pin-Lock. Pneumatiske klemmer holde rammene tett og tillater rask mating. Standardfunksjoner som individuelle nal og floodbar hastighetsjusteringer, justerbare bakskjermholdere, uavhengig vinkeljusteringer og kalibrerte pressjusteringer og uavhengig print, reset, og print/flom hastighet kontroller på hvert skrivehode ytterligere forenkler oppsettet.

Andre standard funksjoner inkluderer et brukervennlig betjeningspanel med digitalt tastatur, innebygd diagnostikk, realtid produksjonsdata, og en uavhengig print-start/print-finish innstilling som automatisk aktiverer og stopper skrivehodene ved begynnelsen og slutten av produksjonen. Også standard er et verktøyfritt pallett lokasjonssystem, hurtigkobling pallettlåser, digital nal/floodbar hastighetsdisplay, og forbedret front mikroregistreringsjusteringer.

Sentral Off-Contact tillater rask justering av alle stasjoner samtidig. M&R patenterte optiske No-shirt Detector (valgfritt) minimerer trykkfeil og trykkstans som følge av feil i matingen. M&R eksklusive patenterte Revolver Print Program opererer automatisk individuelle skrivehoder i programmert rekkefølge og som gir flervisning uten å miste utskriftstillingen.

Alt utstyr fra M&R er bygget med uovertruffen oppmerksomhet på detaljer og fokus på kvalitet, holdbarhet, innovasjon og design, og er støttet av M&R enestående 24-timers tilgang til service, support og førsteklasses deler. Det er ikke rart M & R er det første navnet i silketrykk utstyr.

Priser fra USD 36 000,-SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser