BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
  M&R Cobra
  M&R Diamondback
  M&R Alpha 8
  M&R Sportsman EX2020
  M&R Challenger III
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
Diverse

M&R Alpha 8


Alpha 8 er en spennende vri på den ovale pressen. Den er modulær og utvidbar og kan konfigureres for nesten ethvert produksjonkrav. Alpha 8 formen tar opp mindre gulvplass enn sammenlignbare karusellpresser.

Den 8-stasjon Base/Drive Module støtter opptil seks skrivehoder, mens M&R Plug&Print moduldesign nesten gir ubegrensede ekspansjon i 6-stasjon trinn. Den digitale berøringsskjermen med ikonbasert kontrollpanel kan vise informasjon og kommandoer i en rekke språk, forenkle drift og opplæring hvor som helst i verden. Alpha 8 har et sofistikert servostyrt indekseringssystem som kombinerer ekstremt høy hastighet med jevn drift og presis kontroll. Maskinen tillater brukere å begynne med så mange eller få skrivehoder som de trenger, for deretter å legge til mer som deres behov endres.

Foruten endestasjonene er det ingen restriksjoner på skrivehodeplassering. Alle andre stasjoner kan støtte skrivehodene og enhver stasjon kan stå åpen. Plasseringen av last/losse stasjoner kan endres for maksimal effektivitet. Ingen tekstilpresse er mer fleksibel. I motsetning til de fleste tidligere ovale maskiner, har palletten og pallettarmen ingen hindringer i front, slik at den enkelt kan håndtere nesten alle typer plagg. Hettegensere, bukseben, snittstykker, t-skjorter, og de fleste andre typer tekstiler kan enkelt åpnes og plasseres riktig på Alpha 8.

Skrivehodene er drevet av rask og pålitelig variabel frekvens AC motorer, og inkluderer enkel utskriftsjusteringer. Dette gir mulighet for svært store produksjoner. Disse skrivehodene kan også innlemmes på en elegant enkel metode for å justere off-kontakt på alle fire hjørnene på rammen raskt og individuelt og uten verktøy. Alpha 8 er den mest allsidige tekstilpressen på markedet i dag.

Priser fra USD 90 000,-SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser