BLI KUNDE   LOGG INN
MASKINER
FORBRUKSMATERIELL
VERKTØY
DISPLAY
Datablader
Personvern
Kunderegistrering
NYHETER & KAMPANJER
Digitaltrykk Skjæreplotter Silketrykk Tampotrykk Tekstiltrykk Varmepresse Laminator Kutter-Giljotin Sveising Brukte maskiner og utstyr Etikettproduksjon med laserprinter OKI-printere Plastbehandling
DTF-printer
Digital transferprinter
Prepress
Eksponering
Rapid Tag silketrykkmaskin
Automatiske Presser
  M&R Cobra
  M&R Diamondback
  M&R Alpha 8
  M&R Sportsman EX2020
  M&R Challenger III
Manuelle Presser
Flash
Tørker
Vask
Diverse


M&R Diamondback R Series


De fleste eiere av manuellpress operasjoner er stadig på utkikk etter måter å rettferdiggjøre å oppgradere til en automatisk presse på grunn av de enorme fordelene automatisering tilbyr. Inngangsautomatikk kan øke produksjonen dramatisk, noe som gir butikker muligheten til å ta store jobber og hastejobber. Den minimerer lønnskostnader og i stor grad eliminerer dødtid og hardt fysisk arbeid involvert ved å trekke naler for hånd. I butikker der eieren gjør mye av trykkingen, kan en automatisk høyhastighetsproduksjon frigjøre tid til å arbeide med eksisterende kunder og å oppsøke nye.

Disse fordelene har ofte gått tapt pga kostnadene. Ved å stole på enkelhet av design, sterke standardfunksjon sett, svært effektive produksjonsprosesser, og volumproduksjon, har Diamondback brutt prisbarrieren mellom deg og din første automatiske presse.

Den pneumatisk drevet Diamondback er tilgjengelig i 6 og 8-fargers modeller, med maksimal bildeområde på 41 x 46 cm (16 "x 18") og en maksimal pall størrelse på 46 x 56 cm (18 "x 22").

Diamondbacks kan bestilles med et ekstra skrivehode over lossestasjonen, som gjør 6-farge til et 7-farge og 8-farge til 9-farge. Pressen kan også eventuelt konfigureres for å tillate et ekstra trykkhode.

Diamondbacks er tilgjengelig som standard eller forbedret konfigurasjon. Begge modellene har pneumatisk drevet vogner, svingbar kontrollpanel-arm med touchskjerm, mikroregistrering, kalibrert nal press justering, standard M & R trepunkts pall justeringsbrakett med rask slipp, bakside stykejustering, nye kompositt 41 x 56 cm (16 "x 22") paller, og M & R patenterte Revolver Print-programmet. Forbedret Diamondbacks har pneumatiske rammelåser, pneumatisk nal/floodbar låser, og pneumatiske trykkregulatorer for nal.

SEND FORESPØRSEL OM DENNE SIDEN
Ring Norleas p� telefon

33 11 44 77
KundeserviceNedlasting
Nyhetsbrev
Norleas p� Facebook
NorleasKontakt Oss
Om Norleas
Betingelser